Stugor till salu


Stugor till salu


Under odlingssäsongen 15 april till 15 oktober så är det här vi lägger upp om det finns någon stuga till salu. Vi informerar om detta varje eller varannan måndag så ta för vana att gå in här och titta ifall du är intresserad av att bli kolonist. 


Om det finns någon stuga till salu så finns här nedanför en bild på aktuell stuga, uppgift om storlek, pris samt datum för visning.Hur går det till på en visning?

Visning sker endast på angiven tid och det är bara då det är tillåtet att gå in på tomten och in i huset. Om du inte själv kan närvara på visningen så kan du skicka ett ombud. Man skall föranmäla sig till visningen via mailadressen stugsalj@orhem.org. 

Säljaren och två representanter från styrelsen kommer att finnas på plats och ge information. Värderingsunderlaget och uträkningen finns då också tillgängligt.Vad händer efter visningen?

Den som efter visning definitivt är intresserad av aktuell stuga anmäler detta antingen via stugsalj@orhem.org eller brev till den som är ansvarig för försäljning. Styrelsen gör sedan en samlad bedömning av de intresserade utifrån de kriterier årsmötet bestämt (t ex föreningens behov, tid man stått på listan), Styrelsen kontaktar sedan de lämpligaste kandidaterna för en intervju. Först därefter fattar styrelsen beslut om vem som får erbjudande att bli medlem och därmed köpa den aktuella stugan.


OBS! För att få köpa en kolonistuga i Orhem är det ett villkor att man stått registrerad på föreningens intresselista och betalt årliga avgiften. Det är också ett krav att man besökt visningen.Här kan du läsa mer om att bli kolonist och om våra stadgar och regler.

Idrottsvägen, Stuga 140


Värdering/försäljningspris: 225.776 Kr
varav Byggnader: 222.151 Kr, varav markanläggning: 3.625 Kr


Tomtstorlek: 359 kvm, delvis plan tomt

Hus Boyta: 26 kvm, byggår 1950
Altan: 8 kvm


Visningsdatum: Lördag 2023-05-27 kl. 13.30 - 14.30 (föranmälan krävs till stugsalj@orhem.org )Kommentar: 

Värderingsprotokollet och dess noteringar uppvisas på begäran vid kommande husvisning.
OBS! Som köpare har du undersökningsplikt och uppmanas själv kontrollera husets skick.
Föreningen och dess värderingsmän kan ej ställas ansvariga för ej redovisade brister.
Ytor på hus, veranda, förråd och altan deklareras maximalt upp till den ytstorlek som
Stockholms Stad tillåter för kolonistugor. Om den verkliga ytan överstiger den tillåtna ytan,
anges denna inom parentes.

Här hittar du stugor som sålts tidigare år.