Stugor till salu


Stugor till salu


Under odlingssäsongen 15 april till 15 oktober så är det här vi lägger upp om det finns någon stuga till salu. Vi informerar om detta varje eller varannan måndag så ta för vana att gå in här och titta ifall du är intresserad av att bli kolonist. 


Om det finns någon stuga till salu så finns det i tabellen här nedaför en bild på aktuell stuga, uppgift om storlek, pris samt datum för visning.


Hur går det till på en visning?


Visning sker endast på angiven tid och det är bara då det är tillåtet att gå in på tomten och in i huset. Om du inte själv kan närvara på visningen så kan du skicka ett ombud.


Säljaren och två representanter från styrelsen kommer att finnas på plats och ge information. Värderingsunderlaget och uträkningen finns då också tillgängligt.


Vad händer efter visningen?


Den som efter visning definitivt är intresserad av aktuell stuga anmäler detta antingen via mail eller brev till den som är ansvarig för försäljning. Styrelsen gör sedan en samlad bedömning av de intresserade utifrån de kriterier årsmötet bestämt (t ex föreningens behov, tid man stått på listan), Styrelsen kontaktar sedan de lämpligaste kandidaterna för en intervju. Först därefter fattar styrelsen beslut om vem som får erbjudande att bli medlem och därmed köpa den aktuella stugan.


Här kan du läsa mer om att bli kolonist och om våra stadgar och regler.

För närvarande finns inga stugor till salu

Här hittar du stugor som sålts tidigare år.